DE SLAAPGASTEN

De eerste namen van de slaapgasten zijn bekend. Er volgen er nog meer...

Glennis Grace

Glennis Grace was in 1994 te zien als 16-jarig meisje in de Soundmix Show die ze wint als Whitney Houston. Het grote publiek leert haar echter kennen in 2005 het jaar waarin ze meedoet aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Inmidels heeft ze vele hits op haar naam staan zoals Als je slaapt, Wil je niet nog 1 nacht en Afscheid een cover die ze opneemt tijdens het programma 'De beste zangers van Nederland'. Recentelijk stond Glennis nog in de finale van America's Got Talent.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine (Jorik Scholten) is een Nederlandse rapper, zanger, presentator en acteur. De carrière van Lil’ Kleine begint al op zijn achtste met dansen en acteren. In 2015 brak Lil’ Kleine samen met Ronnie Flex door met het nummer Drank & Drugs en heeft hij inmiddels vele andere hits gescoord en succesvolle albums gelanceerd. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten!

Maan

Na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, in dit jaar deed Maan mee met de audities voor The Voice of Holland en werd ze gecoacht door Marco Borsato. Ze wint The Voice of Holland en brengt direct haar eerste singel 'In a perfect World' samen met DJ Hardwell uit. Sindsdien heeft Maan meerdere succesvolle singles uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts, en bedenker en host van het succesvolle televisieprogramma MINDF*CK. Hierin wist Victor onder anderen onze premier, de koning en Matthijs van Nieuwkerk te MINDF*CKEN. Victor zijn fascinatie voor wetenschap combineert hij met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden.

Tony Junior

Tony Junior is een Nederlandse DJ en heeft verschillende hits in Nederland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Nicolas Nox, Tiësto en Mr. Polska. Ook was hij met zijn vader te zien in de realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon. Na het beëindigen van het succesvolle televisieprogramma bleven veel fans nieuwsgierig naar het leven van Tony Junior. Daarom is hij begonnen met een Youtube kanaal, waar hij meer dan 90.000 volgers heeft.

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi is componist en concertpianist. Op 11-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste openbare optreden. Als jongste afstudeerstudent piano verkreeg hij op 20-jarige leeftijd vervroegd zijn master als uitvoerend musicus aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij behaalde het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding. Sindsdien heeft zijn carrière grote vlucht genomen en heeft hij inmiddels vele concerten gegeven in binnen en buitenland.

Famke Louise

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’. Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière om de muziekindustrie te veroveren. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én de harten van al haar fans.

Tijl Beckand

Tijl Beckand is theater-en televisiemaker. Na de Vrije School dronk hij bier in discotheken, vervulde hij geen dienstplicht, liep hij in zeven sloten tegelijk, maar uiteindelijk kwam hij in 1998 bij Mojo Concerts terecht. In 2004 verruilde hij het bureau voor het podium en brak hij in één klap door met de Lama's. Dat was een groot succes, een Televizierring, volle zalen en honderdduizenden DVD's. Voor RTL maakte hij De Jongens Tegen De Meisjes, De Grote Improvisatieshow, Het Perfecte Plaatje, Gemaakt in Nederland, Wie Ben Ik? en Echt Waar.

Corry Konings

Corry Konings staat ook wel bekend als de koningin van het levenslied. Op 15-jarige leeftijd brak zij door als zangeres van De Mooks. Twee jaar later startte Corry haar solocarrière, waarin ze razend populair werd met nummers zoals Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Jij weet toch wel wat liefde is en Je moedertje. Na haar deelname aan Expeditie Robinson is Corry weer in ieders harten gesloten en staat ze weer veel op het podium!

Peter Jan Rens

Peter Jan Rens is bekend van o.a. Geef nooit op en De grote meneer Kaktus show in zijn blauwe pyjama. Naast kinderprogramma's was Peter Jan ook te zien in verschillende amusument programma's en quizzen zoals Doet ie 't of doet ie 't niet. Peter Jan Rens was de aller eerste gast waar Chantal voor het programma bleef slapen.