NIEUWS

 • Als een BN’er belt neem je altijd op…

  Als je gebeld wordt door BN’ers, dan neem je op. En dat doet Chantal dan ook, altijd en overal, zelfs op de pot en met haar mond vol snacks. Het zijn ook niet zomaar BN’ers.

  Op 15 en 16 november staan deze toppers naast nog veel meer sterren te shinen op de grootste pyjama party van Nederland in de Ziggo Dome.  Trek een übercomfortabele pyjama outfit aan en maak je op voor een kussengevecht, polonaise, karaoke en een hoop plezier.

  Koop nu snel de laatste kaarten voor vrijdag 15 november via deze link: https://www.chantalspyjamaparty.nl/

 • De perfecte outfit voor een kussengevecht

  De perfecte outfit voor een kussengevecht

  Amsterdam, 5 september 2019 - Vanaf 9 september is de limited edition Chantal-pyjama verkrijgbaar bij HEMA en &C Store. De pyjama is geïnspireerd op het nieuwe RTL4-programma van Chantal Janzen: Chantals Pyjama Party. Wie de pyjama koopt steunt het Prinses Máxima Centrum.

  Vier verschillende versies

  De pyjama is een samenwerking van HEMA en Chantals Pyjama Party. Het is de perfecte outfit voor de ultieme pyjama party. Verkrijgbaar in vier verschillende versies: een korte en een lange broek, een hemd en een nachthemd. Combineer en stel je eigen ideale setje samen. De roze pyjama met een gouden randje is gemaakt van 100% duurzaam katoen, waardoor deze ook extra fijn draagt. Te koop vanaf €25 bij alle HEMA-filialen, HEMA.nl en &C Store in maat XS t/m XL.

  Prinses Máxima Centrum

  Een deel van de opbrengst van de Chantal-pyjama wordt door HEMA en Chantals Pyjama Party gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie ten behoeve van een Ouder Kind-kamer. Hierdoor kunnen ouders dag en nacht bij hun kind blijven. 

  Chantal Janzen: ‘Sinds de opening ben ik regelmatig betrokken geweest bij het Prinses Máxima Centrum, ik leerde daar hoe belangrijk het werk is van de artsen, onderzoekers en verpleegkundigen in hun doel om alle kinderen met kanker te genezen. In mijn functie als ambassadeur kan ik nu iets bijdragen aan de behandeling van en onderzoek naar kinderkanker. Met de opbrengst van de HEMA & Chantals Pyjama Party - Pyjama zorgen we ervoor dat kinderen en ouders samen in 1 kamer kunnen slapen, want dat is toch wat je het liefste wilt, zo dicht mogelijk bij je kind zijn en helemaal als ze ziek zijn.’

  Chantal’s Pyjama Party

  Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseert Chantal Janzen voor het eerst de grootste pyjama party van Nederland, ook wel Chantal’s Pyjama Party in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na jarenlang slapen bij bekend Nederland is het tijd voor een grootst slaapfeestje. En iedereen mag hier bij zijn, in pyjama natuurlijk, want dat is de dresscode.

 • Tweede show voor Chantals Pyjama Party!

  Glennis Grace, Corry Konings en Peter Jan Rens toegevoegd aan droom line-up van Nederlands grootste pyjama party 

  De állergrootste pyjama party van Nederland wordt steeds groter! Chantal Janzen maakte vanochtend bij Qmusic bekend dat ze niet één, maar twee shows van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome organiseert. Naast zaterdag 16 november, start vandaag de verkoop voor Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november. Maar ook de line-up wordt groter en groter. Glennis Grace en Corry Konings komen naast de al bekend gemaakte gasten Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Wibi Soerjadi, Tony Junior en Famke Louise op bezoek. Natuurlijk mag Chantals allereerste slaapgast uit het programma niet ontbreken. Peter Jan Rens maakt zijn opwachting op het Ziggo Dome podium in zijn beroemde blauwe pyjama.

  Chantal ontvangt haar gasten in een gigantisch bed, middenin de Ziggo Dome. Samen halen ze herinneringen op over logeerpartijen en dromen ze over ultieme pyjamafeestjes. Met co-host Tijl Beckand laat Chantal deze feestdromen uitkomen tijdens Chantals Pyjama Party. 

  Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, denk aan meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren. Trek je mooiste party pyjama aan en feest mee!

  Bestel je kaarten hier

 • Chantal Janzen geeft op 16 november grootste pyjama party van Nederland in Ziggo Dome

  Jarenlang nodigde Chantal Janzen zichzelf uit bij bekend Nederland voor de leukste logeerpartijen. Hoog tijd dat het dekbed eens flink opgeschud wordt en dat pakt Chantal meteen groots aan.

  Op zaterdag 16 november geeft ze het grootste slaapfeest van Nederland: Chantals Pyjama Party Live. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand.

  Vanaf het najaar start bij RTL 4 onder dezelfde titel een gloednieuwe tv-reeks van Chantal waarbij ze logeren bij BN’ers naar een heel nieuw niveau tilt. Ze sluit de serie af met een very big bang: de grootste pyjama party van Nederland. De volledige line up, met nog veel meer verrassende gasten, wordt binnenkort bekend gemaakt. Met een show bomvol amusement en muziek, wordt het een avond waarop dromen uitkomen.

  Chantal: “Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw, en trek allemaal je mooiste pyjama aan, want dit wordt het leukste feest van het jaar!"