NIEUWS

 • Tweede show voor Chantals Pyjama Party!

  Glennis Grace, Corry Konings en Peter Jan Rens toegevoegd aan droom line-up van Nederlands grootste pyjama party 

  De állergrootste pyjama party van Nederland wordt steeds groter! Chantal Janzen maakte vanochtend bij Qmusic bekend dat ze niet één, maar twee shows van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome organiseert. Naast zaterdag 16 november, start vandaag de verkoop voor Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november. Maar ook de line-up wordt groter en groter. Glennis Grace en Corry Konings komen naast de al bekend gemaakte gasten Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Wibi Soerjadi, Tony Junior en Famke Louise op bezoek. Natuurlijk mag Chantals allereerste slaapgast uit het programma niet ontbreken. Peter Jan Rens maakt zijn opwachting op het Ziggo Dome podium in zijn beroemde blauwe pyjama.

  Chantal ontvangt haar gasten in een gigantisch bed, middenin de Ziggo Dome. Samen halen ze herinneringen op over logeerpartijen en dromen ze over ultieme pyjamafeestjes. Met co-host Tijl Beckand laat Chantal deze feestdromen uitkomen tijdens Chantals Pyjama Party. 

  Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, denk aan meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren. Trek je mooiste party pyjama aan en feest mee!

  Bestel je kaarten hier

 • Chantal Janzen geeft op 16 november grootste pyjama party van Nederland in Ziggo Dome

  Jarenlang nodigde Chantal Janzen zichzelf uit bij bekend Nederland voor de leukste logeerpartijen. Hoog tijd dat het dekbed eens flink opgeschud wordt en dat pakt Chantal meteen groots aan.

  Op zaterdag 16 november geeft ze het grootste slaapfeest van Nederland: Chantals Pyjama Party Live. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand.

  Vanaf het najaar start bij RTL 4 onder dezelfde titel een gloednieuwe tv-reeks van Chantal waarbij ze logeren bij BN’ers naar een heel nieuw niveau tilt. Ze sluit de serie af met een very big bang: de grootste pyjama party van Nederland. De volledige line up, met nog veel meer verrassende gasten, wordt binnenkort bekend gemaakt. Met een show bomvol amusement en muziek, wordt het een avond waarop dromen uitkomen.

  Chantal: “Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw, en trek allemaal je mooiste pyjama aan, want dit wordt het leukste feest van het jaar!"