Chantals Pyjama Party
Oktober 2022

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Chantal Janzen zet zich als ambassadeur in om het Prinses Máxima Centrum te ondersteunen in haar missie: ‘ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven’. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Sinds 2018 is de kinderoncologische zorg én research gebundeld onder één dak in het Prinses Máxima Centrum. Hier worden alle kinderen met kanker in Nederland behandeld. In het Máxima werken de beste kinderoncologen samen met toponderzoekers van over de hele wereld. Dit is een cruciale stap voorwaarts, want hiermee krijgt elk kind de beste behandeling op maat en een verhoogde kans op overleving.

Chantal Janzen: ‘Sinds de opening ben ik regelmatig betrokken geweest bij het Prinses Máxima Centrum, ik leerde daar hoe belangrijk het werk is van de artsen, onderzoekers en verpleegkundigen in hun doel om alle kinderen met kanker te genezen. In mijn functie als ambassadeur zet ik me met alle liefde voor hen in om bij te dragen aan hun dagelijkse ontwikkeling, maar ook aan de behandeling van en onderzoek naar kinderkanker.”

Via Chantals Pyjama Party kun jij, samen met ons, het Máxima steunen. Hoe je dit doet lees je binnenkort. Wil je nu al doneren, dan kun je dit direct doen via een Tikkie of je kunt  Vriend worden van het Máxima. Wil je zelf een actie starten voor het Máxima, neem dan een kijkje op de Máximaal in actie website.