DE SLAAPGASTEN

De eerste namen van de slaapgasten zijn bekend. Er volgen er nog meer...

Lil’ Kleine

Lil Kleine is een Nederlandse rapper, zanger, presentator en acteur. De carrière van Lil Kleine begint al op zijn achtste met dansen en acteren. Zo verschijnt hij in een aflevering van Praatjesmakers. De video van een jonge Scholten die verteld over zijn ambities als rapper is inmiddels overal bekend. Ambities die inmiddels ruimschoots zijn waargemaakt. Naast alle shows, media-optredens en studiosessies heeft Lil Kleine een social-following van meer dan 1.000.000 volgers op Instagram weten op te bouwen! In totaal heeft hij op social media meer dan 2.000.000 volgers. Dit maakt hem één van de (zo niet dé) grootste social influencers van de Benelux.

Maan

Zangeres Maan wint in 2016 de talentenjacht The Voice of Holland van RTL4. Vervolgens is ze een graag geziene gast in televisieprogramma's waar ze regelmatig haar emotionele kant laat zien. Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato, bij wie ze later deze maand op het podium van De Kuip staat en won de competitie.Maans eerste single 'In a perfect World' is direct een samenwerking met één van de grootste dj's ter wereld: Hardwell. Sindsdien heeft Maan meerdere singles uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts, en bedenker en host van het televisieprogramma MINDF*CK. Hierin wist Victor onder anderen onze premier te MINDF*CKEN, evenals Matthijs van Nieuwkerk en tijdens een liveshow onze koning. Ook Victor zijn boek is een regelrecht succes, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.  Victor zijn fascinatie voor wetenschap combineert hij met illusies om te laten zien op wat voor manieren uw hersenen en zintuigen u voor de gek kunnen houden.

Tony Junior

Tony Junior is een Nederlandse DJ en heeft hits in Nederland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Nicolas Nox, Tiësto en Mr. Polska. Ook was hij met zijn vader te zien in de realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon. Na het beëindigen van het succesvolle televisieprogramma bleven veel fans nieuwsgierig naar het leven van Tony Junior. Daarom is hij begonnen met een Youtube kanaal, waar hij nu al meer dan 90.000 volgers op heeft. Tony Junior blijft zich ontwikkelen en blijft zorgen voor verrassingen. Er is altijd wat te beleven met Tony Junior.

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi is componist en concertpianist. Op 11-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste openbare optreden. Als jongste afstudeerstudent piano verkreeg hij op 20-jarige leeftijd vervroegd zijn master als uitvoerend musicus aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij behaalde het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding. Sindsdien heeft zijn carrière grote vlucht genomen en heeft hij inmiddels vele concerten gegeven in binnen en buitenland waaronder Engeland, Italië, Indonesië, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en de Verenigde Staten.

Famke Louise

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’. Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière om de muziekindustrie te enteren.  Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

Tijl Beckand

Tijl Beckand is theater-en televisiemaker. Na de Vrije School dronk hij bier in discotheken, vervulde hij geen dienstplicht, liep hij in zeven sloten tegelijk, maar uiteindelijk kwam hij in 1998 bij Mojo Concerts terecht. In 2004 verruilde hij het bureau voor het podium en brak hij in één klap door met de Lama's. Dat was een groot succes, een Televizierring, volle zalen en honderdduizenden DVD's. Voor RTL maakte hij De Jongens Tegen De Meisjes, De Grote Improvisatieshow, Het Perfecte Plaatje, Gemaakt in Nederland, Wie Ben Ik? en Echt Waar. Verder is Tijl sportief, geeft makkelijk eigen fouten toe en heeft een zwak voor zwart geld.